Jonathan Barragán wint de tweede ronde van het Spaanse MXÉlite-kampioenschap in Osuna

Anonim

Jonathan Barragan pakte de overwinning in de algemene telling van de tweede benoeming van de MXÉlite Motocross Spaans Kampioenschap die vorige week werd gespeeld in de Sevilliaanse stad Osuna. Allvaro Lozano hij werd tweede met dezelfde punten als die van Honda, hoewel hij door zijn tweede plaats in de tweede race alleen tweede kon worden omdat hij een slechter resultaat behaalde dan Jonathan Barragán, die de overwinning had behaald.

In Osuna de afwezigheid van José Antonio Butrón, die een spierscheur kreeg in de ontvoerder terwijl hij de dagen ervoor trainde. Zonder de KTM werd de derde plaats ingenomen door een andere Yamaha-rijder, Raúl Alvarez, dankzij zijn regelmaat na twee vierde plaatsen.

In de eerste mouw, Jonathan Barragán en Álvaro Lozano gingen voorop en hoewel aanvankelijk zowel José Luis Martínez als Joan Cros en Björn David Andersson hen bijhielden, duurde het niet lang voordat ze afstand namen van de twee koplopers. Een paar ronden later, met name in de zesde, Álvaro Lozano haalde Jonathan Barragán. in en rolde de leiding naar de geblokte vlag.

In de strijd om de derde plaats gingen de coureurs de hele ronden verloren. Joan Cros was de eerste, tegen de herfst en eindigde op de zesde plaats, terwijl José Luis Martínez zijn prestaties verloor door problemen in een van zijn armen. De Kawasaki Zweed, Björn David Andersson, Hij pakte de derde plaats terwijl Raúl Álvarez vierde werd.

al in de tweede mouw, Joan Cros kwam er heel goed uit en bleef de eerste ronde aan de leiding, totdat hij moest toegeven aan de aanvallen van Jonathan Barragan. Twee ronden later moest ik hetzelfde doen voor Allvaro Lozano om als derde te eindigen, achter Honda en Yamaha, hoewel het niet genoeg zou zijn om de vierde plaats van Raúl Álvarez te pakken, die met zijn vierde plaats opnieuw de derde plaats behaalde.

De volgende afspraak vindt plaats op 25 maart in Talvera van de koningin.

Osuna eerste mouw classificatie: * 1. Álvaro Lozano (Yamaha), 34:32, 191 * 2. Jonathan Barragán (Honda), +00: 05, 814 * 3. Björn David Andersson (Kawasaki), +01: 29, 721 * 4. Raúl Álvarez (Yamaha), +01: 32, 136 * 5. Ander Valentín Lasheras (Yamaha), +01: 57, 619

Tweede ronde Osuna klassement: * 1. Jonathan Barragán (Honda), 34:28, 563 * 2. Álvaro Lozano (Yamaha), +00: 08, 516 * 3. Joan Cros (Suzuki), +01: 05, 752 * 4. Raúl Álvarez (Yamaha), +01: 15, 225 * 5. José Luis Martínez (KTM), +01: 24, 133

MX Elite Osuna-classificatie: * 1. Jonathan Barragán (Honda), 47 punten * 2. Álvaro Lozano (Yamaha), 47 punten. * 3. Raúl Álvarez (Yamaha), 36 punten. * 4. Joan Cros (Suzuki), 35 punten. * 5. Björn David Andersson (Kawasaki), 35 pt.

Voorlopig MX Elite algemeen klassement: * 1. Álvaro Lozano (Yamaha), 94 punten * 2. Jonathan Barragán (Honda), 87 punten. * 3. Raúl Álvarez (Yamaha), 61 punten. * 4. Joan Cros (Suzuki), 59 punten. * 5. Björn David Andersson (Kawasaki), 57 pt.