Morales, Moncayo en Rodri pakten de derde van de CEV in Cheste

Anonim

Zondag 12 juli, Cheste Circuit, maximum temperaturen van 34 graden met hoge luchtvochtigheid. Dat was het panorama dat werd gepresenteerd voor de derde race van de CEV die gisteren werd betwist op het circuit van Valencia. De eerste renners die de baan opgingen waren die van de koningsklasse, Extreem / Moto2. Na een competitieve race ging de overwinning naar Carmelo Morales Dat is onhandelbaar met de Laglisse teamfiets.

Hij werd gevolgd door zijn teamgenoot Javier del Amor met wie had het moeilijk? Bernat Martinez die uiteindelijk derde werd. De beste privé in de categorie was Francisco J. Oliver, die als negende eindigde in het algemeen klassement.

Top gerangschikt in Moto2 is Aleix Espargaró, die zijn Yamaha van het Promoracing-team naar de vijfde plaats heeft geleid, terwijl Roberto Rolfo bij zijn debuut bij Laglisse YM2 als zevende eindigde. Dani Rivas moest vanwege mechanische problemen weg en Dani Arcas eindigde als dertiende.

De ochtend vorderde en de hitte begon zijn aanwezigheid op de baan bekend te maken. Toen kwam het moment van de 125GP, waar het intense duel tussen Alberto Moncayo en Maverick Viñales Het was de meest spectaculaire. Uiteindelijk won Moncayo met duizendsten en is nu al de leider van het kampioenschap. De tweede geclassificeerde was Viñales en Louis Rossi, die volgens ons geen familie is van Valentino, heeft de la gesloten.

Eindelijk en om 12.00 uur namen ze de uitgang Supersport piloten, waar voor de verandering, Á ngel Rodríguez "Rodri" beloofde een saaie race vanwege zijn dominantie over de rest van de piloten. Dus het was, "Rodri" ontsnapte vanaf het begin en mocht in deze eerste ronde 1, 7 seconden naar de tweede geklasseerde. Hoe komt het dat deze jongen niet op het WK zit?

Achter "Rodri" en meer dan 10 seconden later werd Kev Coghlan tweede en Iván Moreno derde.

Nu is er alleen nog de zomervakantie en keert de activiteit eind september terug naar de CEV in Albacete.